Den Dyver restaurant Brugge

Den Dyver wordt sinds afgelopen zomer gerund door een nieuw team, en is onderdeel van One Kitchen. Op de compleet vernieuwde menukaart staan fijne brasserie gerechten van de hand van onze jonge chef Niels Floréal.Genieten doe je in ons knap ingericht restaurant, ofwel in onze rustige stadstuin of op ons terras met idyllisch zicht op de Dijver en de torens van Brugge.

www.dyver.be

Vragen?

Hoe kan ik bestellen?
Balls & Glory Brugge is een delivery-only restaurant, je kan ons dus niet bezoeken. Maar je kan wel onze heerlijke gerechten bestellen via je favoriete delivery app, zoals Deliveroo, Uber Eats en Takeaway.
Waar leveren jullie?
Via onze partners Deliveroo en Uber Eats leveren wij onze ballen en stoemp enkel in de regio Brugge. Check je app om te zien of we ook bij jou leveren. Helaas zijn we van deze partners afhankelijk of we al dan niet beschikbaar zijn in jouw buurt.
Wat maakt Balls & Glory zo speciaal?
Onze gehakt- en vegetarische ballen zijn de perfecte mix van vers, artisanaal gehakt en smakelijke vullingen. Ze zijn legendarisch, een beetje berucht, maar vooral super lekker!
Hoe vaak verandert het menu?
De meeste Balls & Glory gerechten staan vast op het menu. Maar regelmatig hebben we "seasonal specials" in ons aanbod. Hou de website van Balls & Glory of je favoriete delivery app dus in de gaten.
Hoe blijf ik op de hoogte?
Volg ons via facebook en instagram om op de hoogte te blijven van onze promoties en nieuwigheden. En we vinden het natuurlijk ook leuk als je je Balls & Glory ervaring deelt met jouw vrienden en familie via sociale media. Extra likes, extra love!