Alles kip?

Dips, wraps, burgers en salades met kip
Vers klaargemaakt en snel bezorgd in Brugge

Chick'n heeft een kakelvers menu met (h)eerlijke kipgerechten. Van een 'healthy style' burger met malse stukjes kipfilet tot een wrap met kipblokjes of krokante nuggets en tenders. Met 1 klik besteld bij Deliveroo of Uber Eats, en razendsnel bij je thuis of op kantoor bezorgd.

Chick'n gebruikt kip van de bioboerderij
Echte kip
Alle gerechten van het Chick'n menu zijn gemaakt met de beste stukjes kip
Alle gerechten van Chick'n worden vers bereid door onze chefs
Vers bereid
Jouw bestelling wordt à la minute bereid door onze chefs, met verse ingrediënten
Chick'n gebruikt ecologische take away verpakking
Eco verpakt
Onze verpakking is gemaakt van suikerrietpulp en is biologisch afbreekbaar
Chick'n wordt bezorgd via Deliveroo en Uber Eats
Snel bezorgd
Deliveroo en Uber Eats zorgen voor een snelle levering van je bestelling

Vragen?

Hoe kan ik bestellen?
Chick'n is een delivery-only restaurant, je kan ons dus niet bezoeken. Maar je kan wel onze heerlijke gerechten bestellen via je favoriete delivery app, zoals Deliveroo en Uber Eats.
Waar leveren jullie?
Via onze partners Deliveroo en Uber Eats leveren wij onze Chick'n gerechten enkel in de regio Brugge. Check je app om te zien of we ook bij jou leveren. Helaas zijn we van deze partners afhankelijk of we al dan niet beschikbaar zijn in jouw buurt.
Wat maakt Chick'n zo speciaal?
Chick'n is een alternatief voor junk food. Alle gerechten worden door onze chefs bereid volgens (h)eerlijke recepten en met de beste stukjes kip. Met de hand en met veel liefde klaargemaakt, zonder trucs.
Hoe vaak verandert het menu?
De meeste Chick'n gerechten staan vast op het menu. Maar regelmatig testen we nieuwe recepten uit en lanceren we een seizoensgebonden gerecht. Hou onze website of je favoriete delivery app dus in de gaten.
Hoe blijf ik op de hoogte?
Volg ons via facebook en instagram om op de hoogte te blijven van onze promoties en nieuwigheden. En we vinden het natuurlijk ook leuk als je je Chick'n ervaring deelt met jouw vrienden en familie via sociale media. Extra likes, extra love!